2018-09-13 05:42:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nagyon erősnek érzi magát és biztos a győzelemben

Napi horoszkóp szeptember 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold belépett a Skorpió jegyébe: erre a délelőttre le kellene mondania az önálló kezdeményezésekről. Délután már látszik egy halvány reménysugár a horizonton, kissé nyugodtabbá válnak a körülmények.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkahelyén valószínűleg minden a feje tetején áll… Ha lehet, ne fogjon saját kezdeményezésekbe ma délelőtt. Délután kemény anyagi döntést kell hoznia, vagy előkészületeket kell tennie egy közeljövőben meghozandó döntéssel kapcsolatban. Szembe kell néznie a realitásokkal a pénzügyeket illetően.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nehézkes napra számíthat. Az ötleteit nem úgy fogadják, ahogy várta volna, és néhány epés megjegyzést is el kell viselnie. A feszültségeket futással, aktív sporttal tudja a legjobban kordában tartani!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagyon erősnek érzi magát és biztos a győzelemben. A túl sok önbizalom lehetetlenné teszi a reális helyzetértékelést. Sok ellenséget szerezhet, ha túlságosan rátartian viselkedik...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Rádöbben, hogy a legjobb szándéka ellenére sem érheti el némelyik vágyálmát. A sok munkából annyi haszna van, hogy megismeri saját teljesítőképessége határait. Változtasson taktikát!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kiugró sikereket érhet el a társasági életben. Feltétlenül menjen el az összes rendezvényre, amire meghívják. Ha jogi gondjai vannak, akkor a dolgok teljesen más megvilágításba fognak kerülni egy szakértővel való beszélgetés során.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Skorpió jegyében több bolygó áll, ez arra hívja fel a figyelmet, hogy törődjön többet a pénzügyeivel, különben könnyen elúszhat a hónap végére. Kedvező napja lesz ma, annak ellenére, hogy kimerítő feladatokat kell ellátnia.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez az időszak kitűnő a befektetések szempontjából. Figyeljen a pénzügyi hírekre, értesülésekre és hallgassa meg a szakértők véleményét. Most megcsinálhatja szerencséjét! Találkozhat a nagy szerelemmel egy összejövetelen, ha még egyedülálló.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygók azt mutatják, hogy megtalálhatja azt, amit már olyan régóta keres, akár az üzleti életben, akár a magánéletben vagy a társasági körben. Nagyon tetszik valakinek, de nem biztos, hogy egymásra találnak. Ezért tenniük is kell valamit...
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Közeli hozzátartozójának remek rálátása van magánéleti helyzetére, elképzeléseire, ezért hasznos tanácsokat tud adni. Ha új üzleti terveket készít, próbáljon elszakadni a már megszokott módszerektől. Bátran újítson!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Történésekben, programokban gazdag, ám igen fárasztó nap várja. Szinte egy percnyi megállásra sincs ideje. A Hold a Skorpióban van, és emlékezetes napot ígér. Minden alkalmat meg kell ragadnia!
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Érdemes ma reggel korán munkához látnia, hogy minél előbb végezzen fontos teendőivel. Utána kellemes hangulatú helyen szórakozhat barátaival, kedvesével. Vásárolhat magának néhány szép ruhát, hogy mindig jól nézzen ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: